Εκδηλώσεις Αγναντιτών Ιωαννίνων



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.Σ. της Αδελφότητας Αγναντιτών Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες οι παρακάτω εκδηλώσεις: 


• Κοπή βασιλόπιτας στις 8/1/2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 11π.μ. στο κέντρο «ΓΕΥΟΜΑΙ ΜΑΓΕΥΟΜΑΙ» στο Πέραμα Ιωαννίνων. Το κέντρο διαθέτει παιδότοπο και η αδελφότητα θα μοιράσει δώρα στα μικρά παιδιά. 

• Θα πραγματοποιηθεί χειμερινή διήμερη εκδρομή 21-22 Γενάρη σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα. 

• Ετήσιος Αποκριάτικος Χορός στις 11/2/2012 στο κέντρο «Καρβούνης» τιμή κάρτας 20€. Στην τιμή περιλαμβάνεται φαγητό-ποτό-χορός ελεύθερος. Για τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε εκδήλωση επικοινωνήστε ηλεκτρονικά με την αδελφότητα (e-mail:adagnantitwn@hotmail.com) ή με οποιοδήποτε μέλος της αδελφότητας. Η αδελφότητα εκδίδει και ετήσιο ημερολόγιο. Η τιμή του είναι 5€ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΝΥΜΦΑΙΟ – ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΚΑΪΜΚΤΣΑΛΑΝ ΣΤΙΣ 21-22/01/2012 

1Η ΗΜΕΡΑ 07:00 Αναχώρηση από Ιωάννινα με προορισμό το Νυμφαίο, με ενδιάμεση στάση για τουαλέτα και καφέ. Το χωριό Νυμφαίο πού οι ταξιδιωτικοί οδηγοί το παρουσιάζουν ως ένα από τα δέκα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στις τοπικές ταβέρνες. 

Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε με προορισμό την Έδεσσα όπου θα πιούμε καφέ, θα δούμε τους καταρράκτες και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Το βράδυ θα φτάσουμε στα Λουτρά Πόζαρ όπου και θα διανυκτερεύσουμε. 

2Η ΗΜΕΡΑ Το επόμενο πρωί θα ξεναγηθούμε στο χώρο των Λουτρών όπου θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος για τα θερμά Λουτρά όπου οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού συνιστώνται για παθήσεις του αναπνευστικού, ρευματοπάθειες κ.λ.π. 

Έπειτα αναχωρούμε με προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμκατσαλάν (λευκή κορυφή) που κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας τόσο για την ποιότητα του χιονιού του όσο και για τη μεγάλη διάρκεια (λειτουργεί από το Νοέμβριο έως τις αρχές Μαΐου). 

Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στο γραφικό χωριό του Αγίου Αθανασίου, το οποίο σήμερα έχει μετατραπεί σε χειμερινό τουριστικό θέρετρο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στα Ιωάννινα με ενδιάμεση στάση. 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 55 € Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο Διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο 4* σε δίκλινα δωμάτια Πρωινό μπουφέ Περιηγήσεις βάσει προγράμματος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης