ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΡΑΚΟΥ: Για πρώτη φορά αγιασμός υδάτων


Η επίσημη τελετή του αγιασμού υδάτων του Δήμου Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 στις 11.15 π.μ ημέρα της εορτής των Θεοφανείων, στην Τοπική Κοινότητα ΠΗΓΩΝ ΄΄ιστορική έδρα΄΄ του Δήμου και συγκεκριμένα στην Γέφυρα Κοράκου του Αχελώου... 


...παρουσία του δημάρχου κ. Δημητρίου Γαλίκα, του δημοτικού συμβουλίου και των τοπικών κοινοτικών – εκκλησιαστικών αρχών.

Η πρωτοβουλία αυτή της δημοτικής αρχής που γίνεται για πρώτη φορά στο χωριό, μας ξάφνιασε, ευχάριστα και γιαυτό αξίζει επαίνων, τονίζει με ανακοίνωσή της η αδελφότητα Πηγιωτών Άρτας και υπογραμμίζει στη συνέχεια, αλλά και με σημασία ότι αυτή η εκδήλωση "...επελέγη σημειολογικά ένα ιστορικό μέρος που είναι η εσχατιά του δήμου μας, ενώ αποτελεί σύνορο δυο νομών και δυο περιφερειών. Αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου από όλο τον Δήμο αλλά και από την γειτονική Αργιθέα του νομού Καρδίτσας".

Κλείνοντας το σχετικό δελτίο τύπου που υπογράφει ο Πρόεδρος της αδελφότητας Χρήστος Καπερώνης καλεί "...όλους τους χωριανούς αλλά και συνδημότες μας να τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους.


Η Ιστορική παλιά γέφυρα Κοράκου η οποία ήταν το μεγαλύτερο μονότοξο των Βαλκανίων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ