Master plan του Λιμανιού Πρέβεζας...

Το θέμα του Μάστερ Πλαν του Λιμανιού της Πρέβεζας επανέρχεται στο προσκήνιο μετά την πρόσκληση που απεύθυνε η Γενική Γραμματεία Λιμένων προς τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να παραστούν σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στον Πειραιά με θέμα την διαμόρφωση της τελικής άποψης επί της υποβληθείσας πρότασης για το Προγραμματικό Σχέδιο (Μάστερ Πλαν) του Λιμανιού. 

Την πρόσκληση υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Γεώργιος Βλάχος με αποδέκτες το Υπουργείο Υποδομών, το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, το Λιμενικό Ταμείο και το Δήμο. Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μιλτιάδης Κλάπας ενημέρωσε την αρμόδια αρχή ότι η επόμενη Τετάρτη είναι παραμονή του εορτασμού για την Απελευθέρωση της Πρέβεζας ζητώντας η σύσκεψη να πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία-αίτημα το οποίο εξετάζει το Υπουργείο. 

Το σημαντικό είναι πάντως ότι ένα τόσο μεγάλο θέμα όπως είναι η οριστική πρόταση για το Μάστερ Πλαν του Λιμανιού παρουσιάζει κινητικότητα μετά από αρκετούς μήνες «στασιμότητας». Να θυμίσουμε ότι η διαδικασία εκπόνησης του Μάστερ Πλαν του λιμανιού είχε ανατεθεί από το ΥΠΕΧΩΔΕ σε μελετητικό γραφείο οι εκπρόσωποι του οποίου, επισκέφθηκαν πέρσι τόσο το Νομάρχη όσο και το Δήμαρχο, αλλά και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους με το θέμα φορείς, προκειμένου να καταγράψουν τις απόψεις τους, για την χωροθέτηση των δράσεων. 

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρεβεζας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ