Εγκαίνια Αρχαιολογικού Μουσείου Άρτας με διαμαρτυρία των συμβασιούχων

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας την ώρα των εγκαινίων σχεδιάζει το Σωματείο Εργαζομένων στην Αρχαιολογία Άρτας & Πρέβεζας καλώντας τους συμβασιούχους του ΥΠΠΟ να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία διεκδικώντας λύση στα χρόνια προβλήματά τους. 


Τα εγκαίνια του Μουσείου θα γίνουν την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 5.30μ.μ. απ’ τον υπουργό κ. Γερουλάνο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων στην Αρχαιολογία Άρτας & Πρέβεζας και που υπογράφουν για το Δ.Σ. ο πρόεδρος Αριστείδης Βάσιος και ο γραμματέας Κυριάκος Ξανθόπουλος αναφέρονται τα εξής: «Έναν ολόκληρο χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους και παρά τις προεκλογικές και μετεκλογικές υποσχέσεις, τόσο της κυβέρνησης, όσο και του Υπουργού Πολιτισμού, κου Παύλου Γερουλάνου, κανένα από τα χρόνια προβλήματα των συμβασιούχων δεν έχει επιλυθεί.

Αντίθετα, βέβαια, βλέπουμε να επιδεικνύεται μεγάλη σπουδή για φιέστες εγκαινίων στα Μουσεία της περιοχής μας. Πιστοί στην πάγια δήλωση μας ότι τα Μουσεία, που με μεγάλο κόπο οργανώσαμε και λειτουργούμε κατά τον τελευταίο χρόνο, είναι χώροι Πολιτισμού και δεν προσφέρονται για φιέστες προεκλογικού χαρακτήρα, καλούμε τους Συμβασιούχους του Υπουργείου Πολιτισμού να συμμετάσχουν στα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Άρτας από τον κο Παύλο Γερουλάνο με το μοναδικό τρόπο, που μας επιτρέπουν όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων:

Διαμαρτυρόμενοι Δυναμικά.

Την Παρασκευή 08.10.2010, στις 17.30 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας διεκδικούμε:
•Την κατάργηση του περιορισμού του 24μήνου, που μας καταδικάζει σε μόνιμη και αναγκαστική ανεργία.
•Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων για όλους απλήρωτους συναδέλφους μας.
•Το δικαίωμα στη σταθερή εργασία και την πλήρωση των τεράστιων οργανικών κενών της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης