...Στο καλό κυρία Θάλεια μας...!!!

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί ότι η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα υπέβαλε την παραίτησή της στην υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, και ότι η υπουργός θα αποφασίσει αύριο η μεθαύριο αν θα την κάνει αποδεκτή.

Η παραίτηση της Θάλειας Δραγώνα -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες φημολογίες- οφείλεται σε διάσταση απόψεων, αφού η ειδική γραμματέας φέρεται να έχει προτείνει να μετατραπεί σε προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας στο νέο τύπο λυκείου.

Η υπουργός Παιδείας, όμως, που ρωτήθηκε πριν από λίγες ημέρες είπε ότι δεν απαντά σε "διαρροές" και σε φήμες και ότι η ίδια θα ανακοινώσει τις αλλαγές στο λύκειο, μέσα στο Νοέμβριο. Ο υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του και η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου στη Βουλή, είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση το μάθημα της Ιστορίας να είναι προαιρετικό.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Σημ: "Α-ΤΖ": Θυμίζουμε ότι η κ.Δραγώνα με την όλη στάση της στο Υπουργείο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, όχι μόνο στο χώρο της Παιδείας, αλλά και του πνευματικού κόσμου της Χώρας. Γνωστή άλλωστε είναι η οργισμένη επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη που είδε το "φως" της δημοσιότητας αρχές του χρόνου, αν θυμόμαστε καλά, όχι στις μεγάλες εφημερίδες, αλλά στα ερασιτεχνικά μπλοκ του διαδικτύου... την οποία ξαποστέλνει με τον δικό του φυσικά τρόπο...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ