Έκληση από το παράρτημα Άρτας του Ε.Ε. ΣΤΑΥΡΟΥ

Με ανακοίνωσή του το Παράρτημα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού απευθύνει θερμή παράκληση σε όσους έχουν τη δυνατότητα και επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθειά του για βοήθεια σε συμπολίτες μας με απόλυτη ανάγκη.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Αντιμέτωπος με πολλές περιπτώσεις συμπολιτών μας με απόλυτη ανάγκη οικονομικής στήριξης βρίσκεται συνεχώς ο Ερυθρός Σταυρός. Υπάρχουν περιπτώσεις συμπολιτών μας με σοβαρά προβλήματα υγείας και τα οποία επειδή δεν διαθέτουν τα απαραίτητα χρήματα υποσιτίζονται και παραμελούν την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική φροντίδα που χρειάζονται με όλες τις συνέπειες στην επιδείνωση της υγείας τους.

Σε άλλες περιπτώσεις αδυνατούν να προμηθευτούν το απαραίτητο βρεφικό γάλα για το παιδί τους, τις πάνες ή τα φάρμακά του. Ο Ερυθρός Σταυρός με τη μεγαλύτερη δυνατή ευαισθησία προσπαθεί να σταθεί δίπλα τους και να στηρίξει αυτούς τους συμπολίτες μας, αλλά οι οικονομικές δυνατότητες που διαθέτει είναι πολύ μικρές και έχουν εξαντληθεί. Για το λόγο αυτό απευθύνει θερμή παράκληση σε όσους συμπολίτες μας έχουν τη δυνατότητα και επιθυμούν, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια επικοινωνώντας μαζί μας στα γραφεία του Τμήματος (Αγ. Βασιλείου 8), τηλ: 2681021637».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης