Η βοήθεια από την Πρέβεζα είναι στα χέρια των Παλαιστινίων

Mε ιδιαίτερη ικανοποίηση οι πολίτες της Πρέβεζας πληροφορήθηκαν ότι η βοήθεια που απέστειλαν στον Παλαιστινιακό Λαό έφτασε στον προορισμό της μέσω της πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για την Γάζα». Αυτό ανακοινώθηκε στη διάρκεια Πανελλαδικής Συνάντησης της Πρωτοβουλίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. 

"Τόσο τα φάρμακα που συλλέξαμε όσο και η τριφασική ηλεκτρογεννήτρια είναι πλέον στα χέρια των ανθρώπων για τους οποίους προορίζονταν", τονίζει η εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Πρέβεζας Πέλλα Καλογήρου, ευχαριστώντας τη Νομαρχία, το Δήμο τον Ιατρικό και Φαρμακευτικό Σύλλογο και όλους τους επαγγελματίες και τους πολίτες οι οποίοι συνέβαλλαν στην προσπάθεια, προσφέροντας κάθε είδους υλική υποστήριξη. 

«Είμαστε αποφασισμένοι και συνεχίζουμε μέχρι την άρση του αποκλεισμού της Γάζας και την απελευθέρωση της Παλαιστίνης με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο», επισημαίνει η κ.Καλογήρου, καλώντας τους πολίτες να παρακολουθήσουν την παράσταση που θα δοθεί την Κυριακή (17 Οκτωβρίου), στις 11 το πρωί, στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα Πρέβεζας, όπου θα παρουσιαστούν από μαθητές της Πρέβεζας 32 μονόλογοι που γράφτηκαν από παιδιά της Γάζας.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ