Όλγα: "Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο που έσπασε ήδη τους μηχανισμούς..."

Πρίν από λίγο εκδόθηκε δελτίο τύπου από την Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή την οριστική συγκρότηση και κατάθεση του ψηφοδελτίου της. Στο κείμενο η Όλγα Γεροβασίλη, ανάμεσα στ' άλλα αναφέρει ότι ο συνδυασμός της "έσπασε ήδη τους μηχανισμούς" και ότι "εξαντλήσαμε το μέγιστο αριθμό υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων με συμμετοχή 51 γνωστών σε όλους, συμπολίτες μας που διεκδικούν την συμμετοχή τους στο σημαντικότερο αποφασιστικό θεσμό οργάνωσης, προγραμματισμού, διοίκησης και διεκδίκησης που είναι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων".    

Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής: "Καταθέσαμε χθες Κυριακή στο Πρωτοδικείο τα ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του ψηφοδελτίου της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ».

Καταθέσαμε στην κοινωνία το ψηφοδέλτιο της ελπίδας και της εμπιστοσύνης, αυτό που ακουμπάει και εκφράζει όλους τους πολιτικούς χώρους, το ψηφοδέλτιο που θα γυρίσει τη σελίδα και θα δυναμώσει τον τόπο μας, το ψηφοδέλτιο που έσπασε ήδη τους μηχανισμούς, αυτό που ως πρόσωπα, φιλοσοφία και πρόγραμμα είναι ο ορισμός της αυτοδιοίκησης, το ψηφοδέλτιο που στις 7 του Νοέμβρη θα κερδίσει τις εκλογές.

Έτσι εξαντλήσαμε το μέγιστο, σύμφωνα με το Νόμο, αριθμό υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων δηλαδή στο ψηφοδέλτιο μας συμμετέχουν 51, γνωστοί σε όλους, συμπολίτες μας που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο σημαντικότερο αποφασιστικο θεσμό οργάνωσης, προγραμματισμού, διοίκησης και διεκδίκησης που είναι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων.

Εξαντλήσαμε το μέγιστο αριθμό υποψηφιοτήτων στη Δημοτική Κοινότητα Αρταίων, ένα νέο θεσμό, που για πρώτη φορά εμφανίζεται στα αυτοδιοικητικά πράγματα και είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμάς αφού θα αποτελεί συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην κοινωνία της πόλης της Άρτας και το Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα με σημαντικές αποφασιστικές αρμοδιότητες.

Τέλος εξαντλήσαμε το μέγιστο περιθώριο συμμετοχής σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα στελεχώνοντας το ψηφοδέλτιό μας με ανθρώπους ικανούς, που ζουν αλήθεια στις περιοχές τους, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα και θέλουν το καλύτερο γι’ αυτές, με ανθρώπους που αντιστέκονται στις δοκιμασμένες συνταγές και δε βάζουν την υπογραφή τους σε μια υπεύθυνη δήλωση για να αυξηθεί ο όποιος αριθμός αλλά υπεύθυνα συντάσσονται με τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και διαθέτουν το όνομά τους και τη δύναμή τους στην κοινή προσπάθεια να καλυτερέψει η ζωή όλων μας.

Καταθέτουμε λοιπόν στην κοινωνία ένα ψηφοδέλτιο που δε στήθηκε με πιέσεις και μεταδημοτεύσεις, ούτε με συγγενικές σχέσεις, εξαρτήσεις και υποχρεώσεις, ένα ψηφοδέλτιο που δεν χαρίστηκε από κομματικά γραφεία, αλλά οικοδομήθηκε από την εμπιστοσύνη στην αυτοδιοικητική διαδρομή της Όλγας και των ανθρώπων της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ».

Είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να αναμετρηθούμε με τα πραγματικά προβλήματα της αυτοδιοίκησης που θα αντιμετωπίσουμε από την 1η του Γενάρη.

Οι άνθρωποι του ψηφοδελτίου μας, άνθρωποι μακριά από κομματικές και προσωπικές σκοπιμότητες, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ζουν πλάι σας, είναι παρόντες και θα ζητήσουν την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, είναι οι άνθρωποι της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» που ξέρουν, θέλουν και μπορούν, είναι η καλύτερη εγγύηση ώστε ο Δήμος Αρταίων να αποκτήσει επιτέλους τη βαριά αυτοδιοικητική του υπογραφή".

Αναρτήθηκε ώρα 18.04

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης