Λειτούργησε το σύστημα του δικτύου ομβρίων υδάτων

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι στιγμής αντιμετώπισε η Άρτα το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα τα τελευταία 24ωρα με την εμφάνιση ακραίων καιρικών φαινομένων. Σωτήριο αποδείχτηκε για άλλη μια φορά το δίκτυο ομβρίων υδάτων για την πόλη της Άρτας.

Παρά την ένταση και τη διάρκεια των βροχοπτώσεων όλες τις προηγούμενες μέρες, καμία κλήση δεν υπήρξε στην Πυροσβεστική για άντληση υδάτων, γεγονός που επιβεβαιώνει την καλή λειτουργία του συστήματος όπως τόνισε ο Δήμαρχος Άρτας.

Συγκεκριμένα ο κ. Πάνος Οικονομίδης σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Μ’ αυτές τις εκπληκτικές καιρικές συνθήκες, με τις βροχοπτώσεις που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αποδεικνύεται στην πράξη ότι ένα τεράστιο έργο που συνοδεύτηκε με τις αντικαταστάσεις των σωλήνων αμιάντου και με την παρέμβασή μας στην ολοκλήρωση του δικτύου της αποχέτευσης κι εννοώ το δίκτυο των ομβρίων, ένα τεράστιο έργο κυρίως για τη λεκάνη απορροής της Βαλαώρας, πόσο σημαντικό ήταν. Δεν είχαμε καμία κλήση, κανένα πρόβλημα σε κανένα απ’ τα σπίτια, που συνήθως με ελάχιστες βροχές αντιμετωπίζαμε ένα σωρό προβλήματα..."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ