Μεσοπόταμος: Δόθηκε η έγκριση χρήσης γης

Δυο σημαντικά ζητήματα που ταλάνιζαν εδώ και χρόνια τους κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος του Μεσοποτάμου, βρήκαν την λύση τους, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Πρώτον κηρύχτηκε η οριοθέτηση των αρχαιολογικών χώρων του Νεκρομαντείου και της Εφύρας και το δεύτερο είναι ότι δόθηκε η έγκριση χρήσης γης εντός του οριοθετημένου οικισμού του Μεσοποτάμου, στον οποίο εκπονείται Πολεοδομική Μελέτη ,έτσι ώστε να γίνει εφικτή η διανομή οικοπέδων στους κατοίκους, οι οποίοι για χρόνια δεν μπορούσαν να οικοδομήσουν.

«Είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο θέμα είχε για πολλά χρόνια βαλτώσει. Η προηγούμενη Κυβέρνηση παρά τις συνεχείς οχλήσεις και τα υπομνήματα μας δεν έδειξε τη δέουσα ευαισθησία απέναντι στους πολίτες του Μεσοποτάμου. Τη λύση στο πρόβλημα έδωσε για μια ακόμη φορά η Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κα Μενδώνη, η οποία ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες έφερε το φάκελο προς γνωμοδότηση στο ΚΑΣ» τόνισε ο κ.Ιωάννου, ευχαριστώντας τόσο την ίδια, όσο και τον προϊστάμενο της ΛΓ ΕΠΚΑ κ.Ρήγινο για την συμβολή τους στην επίλυση του μεγάλου αυτού προβλήματος.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης