"Όχι χρίσματα στους μικρούς Δήμους"

Eίναι υποψήφιοςδημοτικός σύμβουλος του Δήμου "Ν. Σκουφά" ο Κώστας Τσόγκας που εικονίζεται εδώ αριστερά στη φώτο. Είναι ίσως από τους λίγους υποψηφίους που δεν έβγαλε "κάρτα" ώστε  να την μοιράσει για να "αλιεύσει" ψήφους.

Μας έκανε εντύπωση η συνέντευξη που έδωσε και δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα "Η ΓΝΩΜΗ" και κάνουμε αυτή την ανάρτηση για να υπογραμμίσουμε αυτό που υποστηρίζει ότι δηλαδή "Στους μικρούς Δήμους δεν χρειάζονται χρίσματα".  Γι' αυτό το αυτονόητο γεγονός τα επιτελεία των μεγάλων λεγόμενων κομμάτων κάνουν ΣΟΒΑΡΟ λάθος που ασχολούνται και χρίζουν υποψηφίους σε μικρούς Δήμους, σε μικρές κοινωνίες, άλλωστε αυτό προσωπικά το υποστηρίζαμε και πάντα θα το υποστηρίζουμε...

Έτσι απ’ τα αγροτικά μπλόκα της Γέφυρας και άλλων σημείων της περιοχής μας, απ’ τις στάσεις στο Κιλελέρ, ο αγροτοσυνδικαλιστής και κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. ο Κώστας Τσόγκας, έβαλε πλώρη για τα έδρανα του νέου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου "Νικολάου Σκουφά". Είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ενωτική Πορεία» του Δημάρχου Κομποτίου Στάθη Γιαννούλη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης