3,8 εκ ευρώ για την Κυανή Ακτή Πρέβεζας


 Οι τελικές υπογραφές μεταξύ του ΕΟΤ και του Δήμου Πρέβεζας για το έργο Ανάπλασης της Κυανής Ακτής «σηματοδοτούν» ουσιαστικά τη δρομολόγηση της συγκεκριμένης μεγάλης παρέμβασης ύψους 3,8 εκατομμυρίων ευρώ. H οριστική ένταξη του έργου αποτελεί πλέον πραγματικότητα και όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας, γίνεται πράξη μια από τις μεγαλύτερες στοχεύσεις της Δημοτικής Αρχής.

«Το 2003 η Κυανή Ακτή ήταν σκουπιδότοπος και οι Πρεβεζάνοι την είχαν εγκαταλείψει. Σήμερα η παραλία αυτή έχει Γαλάζια Σημαία και οι παρεμβάσεις που θα γίνουν θα προστατεύσουν την ακτή και το πράσινο της περιοχής», συνεχίζει ο κ.Κλάπας, διευκρινίζοντας ότι η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη για όλους. Το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, ωστόσο η κατασκευή του θα γίνει από τον ΕΟΤ, γεγονός που σύμφωνα με τον κ.Κλάπα θα προσδώσει στην παραλία ακόμη μεγαλύτερο «κύρος» και επωνυμία. 

O Δήμαρχος Πρέβεζας, χαρακτηρίζει το έργο αυτό «πολιτική παρακαταθήκη» για την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στις ακτές, ευελπιστώντας ότι πολύ σύντομα το γραφικό αυτό κομμάτι της πόλης θα αποτελέσει σημείο αναφοράς, για ολόκληρο το Δήμο.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης