Έχει πεθάνει και μετά 11 χρόνια την αποζημιώνουν τώρα...

Χρειάστηκε να περάσουν 11 ολόκληρα χρόνια από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα με το πρωθυπουργικό «Falcon» (14.9.1999), κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους επτά άτομα, για να επιδικαστεί αποζημίωση σε συγγενή θύματος για ηθική βλάβη, λόγω της ψυχικής οδύνης που υπέστη. Μόνο που η συγγενής αυτή -η μητέρα του άτυχου δημοσιογράφου Δημήτρη Πανταζόπουλου- δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή…

Ο Δ. Πανταζόπουλος έχασε τη ζωή του στο αεροπορικό δυστύχημα του «Falcon», μαζί με τον τότε αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιάννο Κρανιδιώτη, το γιο του Νικόλαο, τον αστυνομικό της προσωπικής του φρουράς, Νίκο Ασημακόπουλο, τη δημοσιογράφο Νίνα Ασημακοπούλου, τον εικονολήπτη Παναγιώτη Πούλο και το μηχανικό Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Με απόφασή του, ο Άρειος Πάγος επιδίκασε στη μητέρα του άτυχου δημοσιογράφου το ποσό των 161.408 ευρώ, κρίνοντας ότι από αδόκητο θάνατο του γιου της δοκίμασε εντονότατη ψυχική οδύνη, η οποία επιτείνεται περαιτέρω, καθώς από αυτούς «είχε προσδοκία ηθικής και οικονομικής στήριξης». Η αναγνώριση όμως της ψυχικής οδύνης που υπέστη η τραγική μάνα, έμελλε να έρθει μετά το θάνατό της!

Πηγή: Πρώτο ΘΕΜΑ online

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης